Tropico 4 komt ook naar Xbox 360 | Gamer.nl

Tropico 4 komt ook naar Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Beide versies worden verwacht in het tweede kwartaal van dit jaar en zijn volgens Kalypso Media grotendeels identiek. De social mediafuncties van de PC-versie zullen op Xbox 360 echter ontbreken. Vanuit de PC-versie kunnen spelers namelijk berichten en screenshots plaatsen op Facebook en Twitter. Bovendien zijn er voor PC online ranglijsten beschikbaar waarmee spelers hun score kunnen vergelijken met die van andere spelers.

In de strategiegame Tropico 4 kruipt de speler wederom in de huid van de dictator El Presidente. Het is aan hem om het eiland Tropico op te bouwen. Het vierde deel uit de serie brengt twintig mi ies, tien nieuwe omgevingen en veel nieuwe gebouwen. In dit deel is het mogelijk om ministers aan te nemen, die kunnen helpen met het doordrukken van controversiële besli ingen. Daarbij is het wel belangrijk om zowel vriend als vijand goed in de gaten te houden, want iedereen heeft een eigen agenda.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou