Nieuws

Trophy's aan klassieke game op PlayStation Plus toegevoegd

Het is voor het eerst dat een game die al op de service stond alsnog Trophy's krijgt

Geschreven door Michel Musters op
Voor het eerst zijn er Trophy's aan een klassieke game die al op PlayStation Plus stond toegevoegd.

Super Stardust Portable verscheen oorspronkelijk op PSP en staat al een halfjaar op PlayStation Plus - mensen met een Premium-abonnement kunnen de game spelen. 

Het spel had voorheen geen Trophy's, maar nu wel, zo merkte een forumbezoeker van PSN Profiles op. De Trophy's zijn deze week via een patch toegevoegd. Er is zelfs een Platinum Trophy om te ontgrendelen. 

Hoewel diverse klassieke games meteen toen ze aan PlayStation Plus werden toegevoegd Trophy's kregen, is het niet eerder gebeurd dat een game die al maanden op de dienst stond alsnog Trophy's heeft ontvangen. 

Gamers hopen dan ook dat dit de weg vrijmaakt voor het toevoegen van Trophy's aan andere klassieke games die al op de service staan, zoals Ridge Racer 2, Tekken 2 en Resident Evil.

Dit artikel delen:

Lees meer

Aanstaande Monster Hunter Rise: Sunbreak-livestream draait om Title Update 4 Hoe de Nintendo Switch 2 eruit moet zien - Bonuslevel
1

Reacties op: Trophy's aan klassieke game op PlayStation Plus toegevoegd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Tad

    • 26 januari 2023 22:19
    Zelf nooit echt de nood voor die extra dopamine gehad, al helemaal niet wanneer ze spoilers bevatten. Wat dat betreft ben ik wel blij met de Nintendo systemen en het tekort aan achievements

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.