Trophies op PlayStation-consoles worden morgen aangepast

Trophies op PlayStation-consoles worden morgen aangepast

Het Trophies-systeem op PlayStation-consoles wordt vanaf morgen iets aangepast.

Dat heeft Sony laten weten in een blogpost op PlayStation Blog. De huidige levels die gehaald kunnen worden door het behalen van Trophies, lopen van 1 tot en met 100. Dit wordt echter veranderd naar 1 tot en met 999, waarbij 999 gelijk staat aan het huidige 100.

Daar horen ook nieuwe icoontjes bij die aangeven op wat voor niveau een speler zit. Hieronder zijn ze te zien. De verandering zorgt er daarbij voor dat gamers sneller niveaus omhoog gaan, wat bemoedigend moet werken. Het systeem wordt in het leven geroepen voor de PlayStation 5, maar vanaf morgen verandert dit via een update ook op de PlayStation 4.

 
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet dat genoeg prestatiegerichte typetjes er een stramme digitale plasser van krijgen, maar mij heeft het nooit enigzins kunnen boeien. Zonde van de moeite die zo'n bedrijf erin moet steken om dat voor elke game te integreren. Verder iedereen veel plezier ermee!

0
test

@clandestine666 Er zijn vast mensen die er een sport van maken, toch zie ik het voornamelijk als extra opties/uitdagingen voor mensen die erin geïnteresseerd zijn, voor statistieken om voortgang te vergelijken met vrienden en om meer uit een game te halen als je er klaar mee bent maar niet wil stoppen. Daarnaast denk ik dat zowel game devs als Sony voordeel halen uit deze statistieken. De moeite die het kost is helemaal aan de devs zelf.

0
test

@FishSt1ck Ik snap het wel, ik begrijp het alleen niet...😆

0
test

Ook gelekt via de Franse blogpost en emails: op PS5 kunnen games Trophy progressie ondersteunen. Dit betekent bijvoorbeeld dat als je iets 20x moet doen je kan zien hoe vaak je het al hebt gedaan, staat er bijvoorbeeld dat je het al 15/20 keer of 75% hebt gedaan.

0

Aanbevolen voor jou