Trophies niet aangetast door PS3-hack | Gamer.nl

Trophies niet aangetast door PS3-hack | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verdiende Trophies terwijl het PlayStation Network offline is, zullen automatisch gesynchroniseerd worden met eerder verdiende trofeeën zodra het netwerk weer beschikbaar is, zegt Sony. Hiernaast hoeven PlayStation Plus-bezitters niet te vrezen voor verloren gegane cloudsaves, deze zijn ook weer beschikbaar als het PlayStation Network online is. 

Sony Online Entertainment geeft hiernaast aan na te denken hoe het spelers van games als Free Realms en DC Universe Online kan compenseren. Voor deze ma ively multiplayer online-games betalen spelers abonnementskosten. Het bedrijf geeft aan dat het bezig is hiervoor een "goed plan te maken" en wijst erop dat op de sites en fora van de desbetreffende games snel meer info zal komen. Ten slotte geeft Sony aan ook te kijken wat voor goodwillgebaar ze aan alle gebruikers kunnen maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou