Nieuws

Trine 4: The Nightmare Prince komt 8 oktober uit

Trine Ultimate Collection wordt op dezelfde dag uitgebracht

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Trine 4: The Nightmare Prince wordt op 8 oktober uitgebracht, alsook Trine Ultimate Collection.

Dit liet ontwikkelaar Frozenbyte weten middels een trailer. Met Trine 4 grijpt Frozenbyte terug naar de wortels van de reeks door een 2.5d-spelwereld te creëren in plaats van een 3d-spelwereld zoals in Trine 3. Daarnaast is het gevechtssysteem volledig vernieuwd, zijn er nieuwe vaardigheden te vergaren, nieuwe vijanden en eindbazen en voor het eerst een coöp-modus voor vier spelers.

In Trine 4 trekken hoofdrolspelers Amadeus, Pontius en Zoya eropuit om Prince Selius te vinden, wiens nachtmerries hun weg hebben gevonden naar de realiteit en een gevaar vormen voor de rest van de wereld.

Naast Trine 4 verschijnt ook Trine Ultimate Collection. Deze collectie bundelt de gehele reeks en verschijnt eveneens op 8 oktober. Spelers die de fysieke versie van Trine Ultimate Collection aanschaffen krijgen daarnaast ook nog downloadcodes voor de soundtrack van de Trine-serie en de art-boek, alsook een fysieke wereldkaart van Trine 4. Ten slotte krijgen spelers die Trine 4 of Trine Ultimate Collection reserveren ook toegang tot een bonuslevel.

Trine 4 en Trine Ultimate Collection verschijnen op 8 oktober voor pc, Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4. De trailer is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Borderlands-community wil boycot op Borderlands 3 198X had meer credits kunnen verdienen
0

Reacties op: Trine 4: The Nightmare Prince komt 8 oktober uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.