Nieuws

Trine 3 verschijnt 20 augustus op pc

Releasedata voor consoleversies volgen later

Geschreven door Gijs Scheltens op
Trine 3: The Artifacts of Power verschijnt volgende week op pc. Dat laat ontwikkelaar Frozenbyte weten in een tweet. Het spel is sinds april in Early Access.

Trine 3 draait wederom om drie hoofdpersonages waar spelers tussen kunnen wisselen. Ook is er een coöpmodus waarin spelers samen puzzels kunnen oplossen en vechten om verder te komen in de platformer.

Nieuw in het derde deel zijn driedimensionale levels: de eerste twee Trine-games hadden enkel tweedimensionale levels. De hoofdmoot van de levels in Trine 3 blijft echter tweedimensionaal.

Op Twitter laat Frozenbyte weten dat het van plan is om Trine 3 ook op consoles uit te brengen. Om welke consoles het gaat en de releasedata maakt de ontwikkelaar later bekend.

Bron: Frozenbyte

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo ontslaat werknemer na kritiek over lokalisatie Vrijmimod: De beste Sims 4-mods
2

Reacties op: Trine 3 verschijnt 20 augustus op pc

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TheChief

  • 14 augustus 2015 15:25
  Hopelijk brengt het spel wel wat meer nieuws dan enkel een beperkt segment 3d gameplay. Heb Trine 1 met veel plezier gespeeld en ook Trine 2 was vermakelijk (hoewel teveel van hetzelfde om dezelfde impact te hebben) maar leed iets wat onder een zwakkere verhaallijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • innerchild

  • 16 augustus 2015 13:07
  Trine 2 op de ps4 in 3D is echt magisch. Lange tijd geleden dat ik weer een echte 3D game heb gespeeld op een console. Samen met Killzone 3 de beste 3D game gemaakt voor de consoles.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.