Trine 2 krijgt Hardcore-modus op PC | Gamer.nl

Trine 2 krijgt Hardcore-modus op PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Hardcore kunnen spelers een checkpoint slechts één keer gebruiken; gaan ze meerdere keren dood voordat een volgend checkpoint is bereikt, dan moet het hele level over worden gedaan. Ook zijn vijanden moeilijker te verslaan in Hardcore. Hardcore is een optie die bij elke moeilijkheidsgraad geactiveerd kan worden.

Verder kan de levitation-vaardigheid, waarmee het tovenaarpersonage objecten en personen laat zweven, worden beperkt. Spelers kunnen kiezen om levitation helemaal uit te zetten, alleen van toepa ing te laten zijn op het eigen personage, op vrienden of op iedereen. 

"Vertrouw ons er maar op dat deze opties de game heel anders kunnen maken en meer van die fijne herspeelbaarheid kunnen toevoegen", schrijft Haveri.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou