Tribes: Ascend 1,2 miljoen keer gedownload | Gamer.nl

Tribes: Ascend 1,2 miljoen keer gedownload | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de baas van Hi-Rez, Todd Harris, is de snelle groei van de game voornamelijk te danken aan mond-tot-mondreclame. "We zien dat de community zich uitbreidt (...) Sinds de release van de game hebben we zeven spelers gezien die ieder meer dan 500 mensen hebben verteld over de game", aldus Harris. Meer dan 110.000 mensen zijn Tribes Ascend gaan spelen via het friend referral-systeem van de game, stelt hij.

Het succes maakt het volgens Harris mogelijk dat Hi-Rez de komende maanden gratis downloadbare content uit kan brengen en toernooien kan organiseren. Ook kan het de game naar nieuwe markten brengen. 

Smite

Harris heeft verder bekendgemaakt dat de nieuwe ma ively online battle arena-game van Hi-Rez, Smite, een gesloten bèta krijgt. Deze is vanaf 31 mei toegankelijk en biedt gegarandeerd toegang voor spelers die de game pre-orderen. Mensen kunnen zich op de officiële website van het spel aanmelden voor de bèta. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou