Nieuws

Triangle Strategy is wereldwijd 800.000 keer verscheept

Game verscheen begin deze maand op Nintendo Switch

Geschreven door Michel Musters op
Wereldwijd zijn er 800.000 exemplaren van Triangle Strategy verscheept.

Dat heeft Square Enix aangekondigd via een Japanstalige tweet. Zo'n 200.000 exemplaren zijn in Azië verscheept. Hieronder is nieuwe artwork van Naoki Ikushima te zien.

Triangle Strategy kwam begin deze maand uit op Nintendo Switch. Grafisch heeft de game veel weg van een andere Square Enix-rpg op de Switch, Octopath Traveler, maar het spel biedt in plaats daarvan tactische rpg-gameplay.

Gevechten vinden plaats op terrein met hoogteverschillen. Het aanvalsbereik van personages in afhankelijk van hun positie en hun wapen, dus het is belangrijk dat spelers het slagveld bestuderen voordat men tot actie overgaat. Daarnaast hebben beslissingen invloed op hoe het verhaal zich ontvouwt en welke personages zich bij spelers aansluiten.

De game ontving een 6,5 op Gamer.nl: "Triangle Strategy vertelt een diepgaand politiek verhaal op grote schaal, boordevol unieke personages, verraad en onverwachte wendingen. Helaas is van interessante tactische gameplay niet echt sprake."

Triangle Strategy

Dit artikel delen:

Lees meer

Crowfundingcampagne voor door Sekiro geïnspireerde Nine Sols begonnen Gameplay Vampire: The Masquerade - Swansong getoond
0

Reacties op: Triangle Strategy is wereldwijd 800.000 keer verscheept

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.