Nieuws

Triangle Strategy is meer dan een miljoen keer verscheept

Game is verkrijgbaar op pc en Nintendo Switch

Geschreven door Michel Musters op
De tactische rpg Triangle Strategy is wereldwijd meer dan een miljoen keer verscheept.

Onder dat aantal vallen de naar winkels verscheept exemplaren en de digitaal verkochte exemplaren, zo heeft Square Enix laten weten. De game kan nu tijdelijk met veertig procent korting op Steam gekocht worden.

Triangle Strategy heeft vergelijkbare graphics met de Square Enix-rpg Octopath Traveler. Gevechten vinden plaats op terrein met hoogteverschillen. Het aanvalsbereik van personages in afhankelijk van hun positie en hun wapen, dus het is belangrijk dat spelers het slagveld bestuderen voordat men tot actie overgaat. Daarnaast hebben beslissingen invloed op hoe het verhaal zich ontvouwt en welke personages zich bij spelers aansluiten.

De game verscheen afgelopen maart op Nintendo Switch en later dit jaar op pc. Gamer.nl gaf een 6,5 aan het spel: "Triangle Strategy vertelt een diepgaand politiek verhaal op grote schaal, boordevol unieke personages, verraad en onverwachte wendingen. Helaas is van interessante tactische gameplay niet echt sprake."

Dit artikel delen:

Lees meer

Groep gamers klaagt Microsoft aan in poging Activision-overname te stoppen Verwijderde Goat Simulator 3-trailer toonde gelekte GTA 6-beelden
1

Reacties op: Triangle Strategy is meer dan een miljoen keer verscheept

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Mmo-veteran

    • 22 december 2022 07:13
    Netjes

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.