Trials HD-ontwikkelaar onthult DrawRace 2 voor iOS | Gamer.nl

Trials HD-ontwikkelaar onthult DrawRace 2 voor iOS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De simpele maar nauwkeurige besturing met de touschreen zorgt voor een geheel nieuwe ervaring binnen het racegenre op touchscreenapparaten", vertelt Ilve uo. Het spel bevat 16 auto's, 32 driemensionale racebanen, leaderboards en multiplayer. Het eerste deel van DrawRace kwam in 2009 uit op iPhone en heeft momenteel een gemiddelde beoordeling van drie en een halve ster op iTunes.

DrawRace

DrawRace is een racegame waarin de speler de racelijn voor zijn wagen tekent, alvorens de race begint. Niet alleen volgt de auto de lijn, ook gaat hij sneller op stukken waar de speler sneller heeft getekend en langzamer waar de speler inhield. Wanneer de speler alle benodigde rondes heeft getekend, gaat de race van start.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou