Trials Fusion meer dan een miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Trials Fusion meer dan een miljoen keer verkocht | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het gaat om wereldwijde verkoop van de game op PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en pc. De game is sinds 16 april verkrijgbaar. 

Tegelijkertijd is een nieuwe update voor de game uitgegeven die "de Tournaments, Track Central en Track Editor verbetert, alsmede de mogelijkheid voor trackbouwers om custom Supercro -tracks voor de lokale multiplayermodus te maken". Ook worden er vijftien nieuwe tracks die door spelers zijn gemaakt via de Uplay Recommended feed in de spotlight gezet.

Tenslotte verschijnt volgende week de eerste dlc voor de game, Riders of the Rustlands. Het is de eerste van zes geplande dlc-pakketten die tu en nu en mei 2015 moeten verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou