Treyarch zoekt personeel voor zombies-project

Treyarch zoekt personeel voor zombies-project

Treyarch wil het team dat aan de zombies-modus van Call of Duty werkt uitbreiden.

Dat blijkt uit vacatures van Treyarch. Associate Director Kevin Drew zegt op Twitter dat de gamestudio “grote plannen heeft voor zombies” en het team wil uitbreiden om die te realiseren. Een van de vacatures die openstaat is voor een “zombies gameplay engineer”.

Ook staan er vacatures open voor onder andere een “weapons gameplay engineer”, “AI engineer”, Online engineer”, “lead first person animator”, “senior level designer”, “combat game designer” en een “senior writer”. Het is onbekend of al deze openstaande vacatures in verband staan met het nieuwe zombies-project van Treyarch.

Het is nog onbekend wat Treyarch van plan is met zombies. Journalist Tim Henderson meldde vorig jaar al dat de ontwikkelaar een losstaande zombies-game zou willen maken. Een game die dus niet als modus speelbaar is in een nieuwe Call of Duty-game, maar los verkrijgbaar zou moeten zijn. Treyarch heeft dit niet bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hopelijk maken ze er eindelijk een standalone game van. Kan Call of Duty zich weer focussen op SP + MP en daar meer content voor uitbrengen.

0

Aanbevolen voor jou