Treyarch wil opzettelijke teamkilling tegengaan in Blackout | Gamer.nl

Treyarch wil opzettelijke teamkilling tegengaan in Blackout | Gamer.nl

Ontwikkelaar Treyarch zegt te willen werken aan het tegengaan van opzettelijke teamkilling in de battle royale-modus van Call of Duty: Black Ops 4. In Blackout is het momenteel nog mogelijk om je teamgenoten neer te schieten.

In de huidige bèta van de battle royale-modus kunnen spelers items verkrijgen door de buit van lijken te stelen. Momenteel is het ook mogelijk om teamgenoten neer te schieten en van die spelers dus de ook buit te verkrijgen.

Dit heeft bij meerdere spelers aardig wat frustratie veroorzaakt, aangezien veel spelers ervoor kiezen om opzettelijk hun teamgenoten neer te schieten om de buit te krijgen. In Blackout is het mogelijk om in je eentje, met z'n tweeën of met z'n vieren te spelen. Alhoewel Treyarch, zoals vele andere ontwikkelaars, het aanraadt dit soort modi met meerdere mensen te spelen, is dat nu niet altijd mogelijk.

Call of Duty: Black Ops 4

Op Reddit reageerde Treyarch op de reacties van de community met het advies om zich te focu en op de 'report player'- functie om het probleem tegen te gaan. Treyarch meldt dan ook spelers op deze manier te gaan verbannen. De community stelde echter voor om een functie te implementeren wat het niet meer mogelijk maakt om buit van teamgenoten te stelen. Hier was Treyarch het volmondig mee eens.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor pc, Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou