Treyarch werkt aan Call of Duty 'voor nieuwe console' | Gamer.nl

Treyarch werkt aan Call of Duty 'voor nieuwe console' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De vacature vraagt om een senior software engineer, die in een team komt te werken dat "[Treyarchs] enorm succesvolle game naar een nieuwe console" moet brengen. Het is waarschijnlijk dat met "enorm succesvolle game" de Call of Duty-serie bedoeld wordt. Of "nieuwe console" ook daadwerkelijk een nieuwe spelcomputer betekent of enkel een platform waarvoor een Call of Duty nog nooit verschenen is, zoals de PlayStation Vita of Wii U, is niet bekend. 

De taakomschrijving van de baan stelt dat de medewerker zich bezig zal houden met "het aanpa en van graphics en andere belangrijke aspecten van [Treyarchs] engine om deze geschikt te maken voor een nieuw platform". Mogelijk gaat het om een overzetting van een eerdere Call of Duty-game, omdat Treyarch met "onze enorm succesvolle game" lijkt te spreken over een specifieke titel die reeds verschenen is. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou