'Treyarch ontwikkelt Call of Duty: Black Ops 5 voor 2020'

'Treyarch ontwikkelt Call of Duty: Black Ops 5 voor 2020'

Treyarch zou werken aan Call of Duty: Black Ops 5. Het spel zou in 2020 uit moeten komen.

Dat claimt Kotaku te hebben gehoord van anonieme bronnen. Dit is opvallend, want volgend jaar was het eigenlijk de beurt aan Raven Software en Sledgehammer Games om een Call of Duty-game uit te geven.

De Call of Duty-game van Sledgehammer en Raven zou zich afspelen tijdens de Koude Oorlog, maar Activision Blizzard zou de boel hebben omgegooid en beide studio's nu als ondersteunende ontwikkelaars inzetten voor de singleplayercampagne van Black Ops 5. Tussen Raven en Sledgehammer zouden ook wat spanningen zijn ontstaan, maar meer details kan Kotaku er niet over geven.

In 2018 verscheen Black Ops 4. Infinity Ward geeft later dit jaar een Call of Duty-game uit - volgens geruchten een nieuwe Modern Warfare - en daarom was het volgend jaar de beurt aan Sledgehammer en Raven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"maar meet details" 1 na laatste alinea ;) Ik dacht dat ze ook bezig waren met modderwarfare 2 remake, of is dat weer een ander team?

0
test

Goh, ok. Het probleem van COD is zijn eigen succes. Ze willen er elk jaar een game uit knallen (leuk woordgrapje). Heb liever dat ze iets meer tijd nemen en wat meer innoveren en nieuwe dingen ontwikkelen. Ik ben een tijdje geleden al afgehaakt in ieder geval.

0
test

@Flipski Ze werken ook met 3 verschillende studio's aan 3 verschillende games. Zo hebben ze opzicht allemaal genoeg tijd om een game te maken hoor 2 tot 3 jaar hebben ze dan voor een nieuwe game

0

Aanbevolen voor jou