Nieuws
Call of Duty: Black Ops 4

Treyarch en Raven Software werken samen aan nieuwe Call of Duty

Verschijnt eind dit jaar

Geschreven door Michel Musters op
De nieuwe Call of Duty die eind dit jaar moet verschijnen wordt door Treyarch en Raven Software samen ontwikkeld.

De ontwikkelaars lieten dit weten op Twitter. Daarmee wordt niet alleen bevestigd dat beide studio's aan de game werken, maar ook dat het spel daadwerkelijk nog dit jaar moet verschijnen.

Meer details zijn er nog niet, maar volgens aanhoudende geruchten is het een nieuw deel in de Black Ops-reeks, of mogelijk een reboot. Qua setting zou de Koude Oorlog worden gebruikt.

Treyarch heeft de Call of Duty: Black Ops-games ontwikkeld, alsmede Call of Duty: World at War. Raven Software ontwikkelde Call of Duty: Online en werkte eerder al samen met andere Activision-studio's aan Call of Duty: Ghosts en Warzone. Ook maakte het de remake van Call of Duty 4: Modern Warfare.

Het is niet bekend wanneer de nieuwe Call of Duty-game wordt onthuld. Sony zendt donderdagavond om 22:00 uur een State of Play uit met een focus op PlayStation 4-games. Mogelijk staat de onthulling tijdens of rond deze uitzending gepland. Dit is echter niet bevestigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nummer van Halo Infinite-soundtrack in zijn geheel uitgebracht 'Final Fantasy 16 verschijnt tijdelijk exclusief voor PlayStation 5'
0

Reacties op: Treyarch en Raven Software werken samen aan nieuwe Call of Duty

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.