Treyarch bevestigt nieuwe tijdelijke modus voor Blackout

Treyarch bevestigt nieuwe tijdelijke modus voor Blackout

Ontwikkelaar Treyarch heeft een nieuwe tijdelijke modus bevestigd voor de Blackout-modus van Call of Duty: Black Ops 4. De bevestiging kwam naar aanleiding van een lek via de mobiele Companion App van de game.

Op de Companion App was kort te zien dat de nieuwe modus 'Ambush' binnenkort ging verschijnen. De naam van de modus werd ontdekt door een speler en plaatste dit met een screenshot op Reddit. Volgens de omschrijving is Ambush een modus waarin alleen scherpschuttersgeweren en melee-wapens gebruikt kunnen worden. Daarnaast wordt benoemt dat meerdere 'perks' van grotere waarde gaan zijn voor de spelers, zoals 'Skulker' en 'Dead Silence'

Call of Duty: Black Ops 4

Kort na het plaatsen van de afbeelding op het platform reageerde Treyarch zelf door te bevestigen dat de modus inderdaad naar de game gaat komen. "Het klopt, Ambush verschijnt binnenkort in Blackout als onze volgende tijdelijke modus in Blackout".

Echter zegt de ontwikkelaar totdat de tijd voor de huidige modus 'Down But Not Out' is verstreken, er nog wordt gewerkt aan de laatste details van de nieuwe Ambush-modus.

Er is momenteel nog geen exacte datum bekend wanneer Ambush verschijnt voor de Blackout-modus.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou