Een betrekkelijk makkelijke casus, de blauwe of de rode pil. De droom of de werkelijkheid. Of voor de gamers beter gezegd: een droom die werkelijkheid wordt. Wat? Dromen, werkelijkheid, gamers, waar heb je het over man? Het antwoord is simpel, Enter The Matrix.

Gelijktijdig met de tweede film (The Matrix: Reloaded) komt developer Shiny Entertainment namelijk met een game gebaseerd op het Matrix epos. De action game wordt in samenwerking met de makers van de film ontwikkeld en bevat een speciaal door Wachowski Brothers geschreven verhaal. Hoewel er online nog vrij weinig informatie over de game vrijgegeven is, sierde de titel bij veel gamingbladen in de decembermaand de cover.

TheMatrixOnline.com wist de GameInformer te pakken te krijgen en scande het negen pagina's lange artikel in. Niet alle plaatjes in het artikel zijn nieuw, eerder wist online shop EBGames ook al 10 kabouter screenshots van de game te bemachtigen. Vier van deze pictures zijn hieronder te beschouwen.[ op verzoek van Infogrames Benelux zijn de plaatjes verwijderd ]