Treasure wil vervolg op Guardian Heroes | Gamer.nl

Treasure wil vervolg op Guardian Heroes | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Treasure werkt momenteel nog aan een Xbox Live Arcade-remake van het originele Guardian Heroes. "Het project begon als Guardian Heroes 2, maar [SEGA] wil eerst het origineel nieuw lezen inblazen, voordat we aan een vervolg mogen beginnen. Dus in plaats van een sequel te maken, werken we nu aan een remake", aldus Matsuura.

Matsuura maakte wel alvast bekend dat Treasure bij een eventueel vervolg een aantal elementen in stand wil houden. "Het originele spel is een 2D-platformer en dat is precies wat we er zo leuk aan vinden. Mogelijk maken we de personages of achtergronden in 3D, maar de basismechanismen blijven hetzelfde." De release van Guardian Heroes voor Xbox Live Arcade staat gepland voor oktober van dit jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou