Nieuws
Mischief Makers

Treasure hint naar meer klassieke games voor Nintendo Switch Online

Is het eindelijk tijd voor Mischief Makers?

Geschreven door Michel Musters op
De Japanse ontwikkelaar Treasure hint er naar dat meer van hun games voor Nintendo Switch Online verschijnen.

Vorige week kondigde Nintendo aan dat Nintendo 64- en Mega Drive-games later dit jaar via nieuwe Switch Online-kanalen naar de Switch komen. Abonnees van de online service kunnen nu al diverse NES- en SNES-games spelen, maar voor een nog onbekend extra bedrag komen daar dus ook N64- en Mega Drive-games bij.

Twee games van ontwikkelaar Treasure worden sowieso toegevoegd: de N64-game Sin & Punishment en de Mega Drive-game Gunstar Heroes. Op Twitter hint het bedrijf in een Japanse tweet echter naar mogelijke andere toevoegingen. 

Om welke games het gaat is nog niet bekend, maar veel fans hopen op de Nintendo 64-game Mischief Makers. Deze tweedimensionale actie-platformer verscheen in 1997 voor de console en heeft sindsdien een cultimago opgebouwd. Andere opties zouden Bangai-O, Light Crusader of Alien Soldier zijn.

Dit artikel delen:

Lees meer

Epic Games Store en andere winkelapps komen naar Microsoft Store Netflix heeft Oxenfree-ontwikkelaar Night School Studio gekocht
1

Reacties op: Treasure hint naar meer klassieke games voor Nintendo Switch Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Saria282

    • 29 september 2021 13:11
    Ik hoop dat die er ook bij komt. Heb misschief makers veel op de Nintendo 64 gespeeld. Daarnaast kan ik niet wachten om weer banjo kazooie te spelen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.