Travis Scott-emote niet meer in Fortnite te koop

Travis Scott-emote niet meer in Fortnite te koop

Een emote van Travis Scott is uit de Fortnite-winkel gehaald nadat er acht mensen zijn overleden tijdens een recent concert van de rapper.

De emote is samen met de gehele 'Daily'-sectie verwijderd. De emote bevatte een sample van het nummer 'Out West' van Travis Scott en Jackboys. De emote kan nog wel gebruikt worden door mensen die het al hebben gekocht. Ook kan de eerder uitgebrachte Travis Scott-skin nog gebruikt worden in de game.

Afgelopen weekend trad Travis Scott op tijdens het Astroworld-festival in Texas. Daar stierven acht mensen en raakten meer dan driehonderd mensen gewond in het publiek door de enorme drukte. Scott liet het concert tijdens de situatie gewoon doorgaan, waardoor hij nu aangeklaagd wordt door festivalgangers.

Scott trad vorig jaar op in Fortnite. In zijn 'Astronomical'-optreden werden diverse nummer van hem gespeeld en konden spelers een skin van hem in de Fortnite-winkel kopen. Sommige fans willen nu dat alle referenties naar Scott in Fortnite geblokt worden. Het is niet bekend of Epic hier gehoor aan gaat geven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oh de hypocrisie alom..

0
test

@SuperDre Wat is er precies hypocriet aan?

0
test

Alle skins blokkeren, mensen die ervoor betaald hebben geld / tegoed teruggeven en de schade verhalen op Scott. Laat die gast maar lekker ten onder gaan, fucking crimineel.

0

Aanbevolen voor jou