Transistor nu gratis beschikbaar via Epic Games Store

Transistor nu gratis beschikbaar via Epic Games Store

De isometrische rpg Transistor kan nu gratis gedownload worden via de Epic Games Store.

Via de Epic Games Store worden regelmatig games gratis weggegeven. Transistor, de tweede game van SuperGiant Games - bekend van Bastion - is nu aan de beurt. Het spel is hier te downloaden voor pc en Mac.

Transistor vertelt over een jonge vrouw die plotseling een mysterieus wapen in handen krijgt. Ze moet zichzelf verdedigen tegen kwaadwillende mensen die het wapen terug willen hebben. Ondertussen gaan spelers op zoek naar vorige eigenaren en komen ze zo meer te weten over de oorsprong van het voorwerp.

Transistor kreeg een 8,5 op Gamer.nl: "Transistor heeft alles in zich om je hart te stelen. De combinatie van een inventief vechtsysteem, prachtige omgevingen en een intrigerende verhaalvertelling resulteert in een elegante symbiose waarvan je vaak zult genieten. Het is enkel jammer dat Transistor niet het memorabele meesterwerk wordt dat je zou verwachten. Het verhaal blijkt een anticlimax en gevechten benutten nooit hun potentie."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toffe game, onlangs nog gespeeld op de Switch. Helaas ook helemaal eens met deze minpunten: ''Het is enkel jammer dat Transistor niet het memorabele meesterwerk wordt dat je zou verwachten. Het verhaal blijkt een anticlimax en gevechten benutten nooit hun potentie." Schreeuwt eigenlijk om een verbeterd tweede deel!

0
test

Nog geen reden om die store te gebruiken.

0
test

@Oxymorphone Dan heb je al heel wat gratis game gemist. En de giveaways duren nog tot December dit jaar.

0
test

@Oxymorphone vindt t juist DE reden om de store te proberen. Ben erg tevreden over steam maar als ik een 6-pack cola goedkoper kan kopen bij de c1000 ga ik m ook niet halen bij de Jumbo. Wat is er dan beter dan zonder kostten of verplichtingen deze store te proberen? Als epic dan vervolgens in de toekomst games aanbied goedkoper dan steam doet zou het toch idioot zijn er meer voor te betalen? Snap dat tevredenheid wat mag kostten maar loyaliteit zou geen prijs hoeven te hebben.

0

@Jumpman Ik daag je uit om een C1000 te vinden... De vergelijking met Jumbo maakt het helemaal hilarisch.

0

Aanbevolen voor jou