De gegeven releasedatum geldt voor alle platformen, dus ook voor de Nintendo DS-games War for Cybertron: Decepticons en Autobots, en de Wii-versie die de subtitel Cybertron Adventures draagt. Naast een gegeven releasedatum komt in de trailer het nodige naar voren over de multiplayermodus van het spel.

Zo wordt duidelijk dat de Transformers aan te passen zijn. Er zijn vier klassen te onderscheiden: soldier, scientist, leader en scout. Deze vormen de basis van de door de speler aan te passen Transformers. De klasse bepaalt ook in welk voertuig de speler kan veranderen, zo verandert de scientist bijvoorbeeld in een vliegtuig en de soldier in een tank. De robots hebben ook aparte vaardigheden, zo kan een scout zichzelf onzichtbaar maken en een leader de krachten van zijn medespelers versterken.

Cybertron

Transformers: War for Cybertron is een game die de oorlog laat zien tussen de Autobots en de Decepticons op hun thuisplaneet Cybertron. Onlangs was Gamer.nl aanwezig bij een presentatie, waar de game voor het eerst aan de Nederlandse pers werd getoond.