Transformers MMO in ontwikkeling bij makers Runescape | Gamer.nl

Transformers MMO in ontwikkeling bij makers Runescape | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Transformers is één van de meest iconische merken ter wereld en wij zijn verrukt om met [licentiehouder] Hasbro in de boot te springen om onze gezamelijke visie te realiseren", zegt Mark Gerhard, directeur van Jagex. "Er is enorm veel vraag naar een online Transformers-game en we zullen al onze ontwikkelings- en uitgeversexpertise toepa en om een dynamische en actievolle game te leveren die Transformers-fans onweerstaanbaar zullen vinden." Platformen waarop het spel moet verschijnen zijn nog niet bekend.

Jagex

Ontwikkelaar Jagex Games Studio is vooral bekend van de ontwikkeling van PC-MMO Runescape. Deze game werd in 2001 op de markt gebracht en in 2008 voorzien van een grote update. In 2009 werd gemeld dat het spel 156 miljoen geregistreerde accounts had en 10 miljoen actieve gebruikers per maand. Runescape is meerdere jaren achtereen vermeld in het Guinne Book of World Records als de populairste gratis MMORPG.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou