Transformers: Fall of Cybertron komt week eerder uit | Gamer.nl

Transformers: Fall of Cybertron komt week eerder uit | Gamer.nl

PC PREVIEW - Met gemixte gevoelens betrad ik de presentatiezaal van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Aan de ene kant kijk ik ontzettend uit naar dit spionage-avontuur en weet ik dat ik met elke beurs weer enthousiaster over de game wordt. Aan de andere kant realiseer ik me dat dit de laatste Meta Gear-game van Kojima wordt en dat doet toch wel pijn. Gelukkig kan ik, net het zien van de The Phantom Pains E3-demo, bevestigen dat de beste man in stijl vertrekt.

"High Moon Studios heeft naar de ontelbare emails, tweets, reacties en Facebook-posts van fans die de game graag willen kopen geluisterd", aldus Activision. "Ze zijn zo trots op hun werk dat ze niet kunnen wachten tot mensen er meteen mee aan de slag kunnen gaan."

Het vervolg op de in 2010 verschenen Transformers: War for Cybertron laat spelers de laatste momenten van de oorlog tu en de Autobots en Decepticons meemaken. De game heeft naast een verhalende singleplayer een multiplayermodus waarin spelers hun eigen personage kunnen samenstellen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou