Nieuws
Fortnite Cube

Transformatie Fortnite-eiland hint op veranderingen in map

Kevin de kubus kan niet stilzitten

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Het zwevende eiland in Fortnite lijkt te transformeren. Deze constante transformatie lijkt te hinten naar mogelijke veranderingen in de map.

De kubus van het zwevende eiland, genaamd Kevin, heeft de laatste tijd verdacht gedrag vertoond. Voorheen was de kubus namelijk alleen te vinden in de kelder van het huis en onderaan het eiland. Echter hebben de paarse onderdelen zich verder verspreid door het huis. Deze paarse onderdelen zijn onverwoestbaar en lijken alsmaar te groeien.

Fortnite

Naast de verspreiding in het huis vertoont de kubus ook apart gedrag onderaan het eiland. Een oplettende speler genaamd 'zAmaz_' legde vast hoe de ruïnes onder het eiland verdwenen zijn en de kubus nu paars licht pulseert.

Fortnite

Met deze opvallende activiteiten lijkt het erop dat er binnenkort veranderingen gaan plaatsvinden in de map van Fortnite. Deze veranderingen zouden echter niet geheel als een verrassing komen. Eerder werd namelijk door een paar spelers in de 'backend data' vastgesteld dat de kubus in het verloop van het seizoen in omvang ging groeien. Nu lijkt die tijd dus aangebroken te zijn. Het is echter nog niet bekend hoeveel groter de kubus gaat worden.

Epic heeft ook twee YouTubers aangeklaagd voor het promoten van cheat-verkopen. Daarnaast werd bekendgemaakt dat in een nieuwe update toernooien worden toegevoegd aan Fortnite.

Fortnite Battle Royale is gratis beschikbaar op pc, Xbox One, PS4, Switch, iOS en Android.

Dit artikel delen:

Lees meer

Medewerkers uiten zich over werkomstandigheden Rockstar Crimineel voor het leven in lanceringstrailer Red Dead Redemption 2
0

Reacties op: Transformatie Fortnite-eiland hint op veranderingen in map

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.