Train Simulator-studio gaat vliegsimulatie voor Microsoft maken | Gamer.nl

Train Simulator-studio gaat vliegsimulatie voor Microsoft maken | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Dovetail gaat nieuwe games gebaseerd op Microsoft's vliegsimulatietechnologie maken en uitgeven. De eerste game die hier onder valt moet in 2015 verschijnen. Als onderdeel van de deal mag Dovetail ook de in 2006 uitgegeven Microsoft Flight Simulator X: Gold Edition via Steam uitgeven dit jaar. Deze bevat ook de Deluxe Edition en de Accelerator Expansion Pack. 

Microsoft's Flight Simulator-reeks kreeg in 2012 een reboot met Microsoft Flight. Dovetail benadrukt echter dat de studio geen nieuw deel in de Microsoft Flight Simulator-reeks maakt, maar een compleet nieuwe vliegsimulatie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou