Trailers seizoen 2 Apex Legends gelekt

Trailers seizoen 2 Apex Legends gelekt

Het ziet er naar uit dat King's Canyon, het eiland van Apex Legends, aanpassingen krijgt.

Seizoen 2 van Apex Legends gaat dinsdag 2 juli van start. Hoewel de veranderingen die in het tweede seizoen van het spel gaan plaatsvinden nog niet officieel bekend zijn gemaakt, zijn de eerste twee trailers al gelekt en te zien op Reddit. Het ziet er naar uit dat King's Canyon een aantal aanpassingen krijgt.

Door een EMP-aanval op de Repulsor Tower is King's Canyon nu kwetsbaar voor een aanval van buitenaf. Er werd eerder al een mysterieus wezen gespot aan de rand van de Cascades. Ook zijn er laptops verschenen die de Repulsor tower afbeelden.

Respawn suggereerde eerder deze week al op Twitter dat er veranderingen in de map gaan plaatsvinden. Zo hintte de ontwikkelaar naar een 'animal intrusion'. Dit komt door een zwak signaal van the Repulsor tower. Ook werd er gister een korte video gedeeld van het oog van een Leviathan, een gigantische dinosaurus, op het Twitter-account van Respawn. Door de gelekte trailers kan er nu geconcludeerd worden dat de Leviathan, met behulp van Flyers, bekend van Titanfall, een inval op King's Canyon aan het plannen zijn.

Een opmerkelijke verandering in de map is de transformatie van de Shattered Forest. Deze plek ligt niet langer in het as, maar bestaat nu uit een vruchtbare grond. Ook zijn er allerlei nieuwe kampen door de map opgezet, dit heeft waarschijnlijk te maken met de aanval. Ook kan je in seizoen 2 emotes gebruiken tijdens het vliegen.

De officiële bekendmaking van de veranderingen die in seizoen 2 van Apex Legends plaatsvinden, begint vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd. Bekijk hieronder de livestream.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou