Het mannenblad Playboy is inmiddels niet meer weg te denken van het tijdschriftenschap. De merknaam, die bekend staat om sensueel naakt, heeft inmiddels ook al haar overstap naar andere media gemaakt. Zo zijn er een aantal interessante videobanden met het bekende konijntje op de voorkant, te bekijken. Ook is er een hele tv-zender waarop je vierentwintig uur per dag wordt aangemoedigd tot bepaalde lichaamsoefeningen. Het enige wat nog ontbrak, was een Playboy videogame. Ubisoft brengt daar met Playboy: The Mansion veranderingen in.

Playboy: The Mansion is net als het onlangs uitgebrachte Singles een The Sims-variant voor vooral sexueel gefrustreerde mannetjes. In The Mansion dien je als speler een huis uit de grond te stampen waar verschillende mannen, vooral kapitaalkrachtige beroemdheden, hun sexuele behoeftes komen botvieren. Het huis wordt dan ook bevolkt door veel mooie dames met grote borsten en andere gaves.

Het nieuwe filmpje geeft je alvast een eerste 'inkijk' in de wereld van het Playboy huis. De gelijkenissen met The Sims zijn opvallend, al is de sfeer toch iets anders. Denk je tot de doelgroep te behoren, download dan hier het 5 MB wegende filmpje.