Trailer van geannuleerde Duke Nukem Begins uitgegeven

Trailer van geannuleerde Duke Nukem Begins uitgegeven

Er is een trailer van de geannuleerde Gearbox-game Duke Nukem Begins vrijgegeven.

De trailer is online gedeeld door animator Gregor Punchatz. Hij werkte in 2008 voor Janimation, dat door Gearbox werd ingehuurd om een onthullingstrailer voor Duke Nukem Begins te maken - in feite een CGI-trailer.

Duke Nukem Begins had een soort prequel op de Duke Nukem-reeks moeten worden. In de third-person shooter zouden gamers de jongere jaren van de held meemaken. Er zouden verschillende, iconische geweren te gebruiken zijn en spelers zouden zelfs lichaamsdelen van vijanden af kunnen rukken om ze vervolgens als mêleewapen te gebruiken.

Duke Nukem Begin zou vanaf ongeveer 2007 in ontwikkeling zijn geweest en in 2009 weer zijn stopgezet. In 2011 bracht Gearbox Duke Nukem Forever uit. De rechten voor zowel de game als de franchise lagen inmiddels bij de ontwikkelaar en niet meer bij 3D Realms, de oorspronkelijke makers van de reeks. Overigens zijn zowel 3D Realms als Gearbox tegenwoordig onderdeel van de Embracer Group.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zonde! Ziet er tof uit. Ik kan mij voorstellen dat als je hier maanden of jaren aan hebt gewerkt dat het zuur is als de stekker eruit wordt getrokken.

0
test

man wat ziet dit er slecht uit zeg.

0

Aanbevolen voor jou