Snowblind is een nieuw spel van ontwikkelaar Crystal Dynamics, bekend van de Legacy of Kain reeks, en is voortgekomen uit Deus Ex: Clan Wars, de PS2 exclusieve game in het Deus Ex universum welke een tijdje geleden in ontwikkeling was. Het spel begon echter halverwege de ontwikkeling zijn eigen leven te leiden en hierdoor is Snowblind geboren.

De overeenkomste met Deus Ex zijn echter nog wel aanwezig. Snowblind speelt zich af in de relatief nabije toekomst en draait om soldaten die zijn uitgevoerd met biomods, waarmee ze hun capachiteiten kunnen vergroten. 3D Gamers heeft een relatief oude, maar nog niet eerder online verschenen teaser-trailer van het spel beschikbaar gesteld, welke hier te vinden is en zo'n 10 MB groot is. De trailer laat, naast veelvuldig het logo van het spel, ook enkele behoorlijk indrukwekkende ingame beelden zien.

Snowblind verschijnt begin 2005 op PC, Xbox en PS2. Screenshots zijn er nog niet, maar de trailer zou je honger naar media van deze titel, voorlopig moeten stillen.