De E3 is voorbij en dat is hét moment voor ontwikkelaars en uitgevers om de mooie trailers die men op hun stands liet zien, ook op internet te laten verschijnen. De trailer van Bet on Soldier, de nieuwe FPS van de Engelse uitgever Digital Jesters, is de volgende in de rij.

Bet on Soldier is een multiplayer FPS die zich afspeelt in de nabije toekomst. Elitesoldaten vervelen zich stierlijk in de oorlog die er woedt. Doordat ze allerlei dingen ingebouwd hebben gekregen zijn ze namelijk superstek. Daarom besloten ze om het tegen elkaar op te gaan nemen in zogeheten "Bet on Soldier" evenementen waarbij toeschouwers kunnen wedden op welke soldaat er gaat winnen. En van dit evenement is het spel Bet on Soldier weer een digitale versie.

De nieuwe trailer laat zien waar de door ontwikkelaar Kylotonn ontwikkelde engine toe in staat is door wat fly-by's van de omgevingen en bewegensloze karaktermodels te laten zien. Vervolgens worden we getrakteerd op een kort stukje ingame footage, waarbij vooral het riotshield als leuke feature in het oog springt. Verder lijken de animaties nog wat te wensen over te laten, maar men heeft nog tot april 2005 om alles recht te zetten. De trailer weegt 70 MB en is hier binnen te trekken.