Trailer toont de wereld van Red Dead Redemption | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De trailer toont zowel de verschillende gebieden, als de talloze activiteiten die de speler in het gebied kan ondernemen. Zo is het mogelijk op dieren te jagen en hun huid te verkopen, koeien te herderen, en wilde paarden te vangen en temmen. Minder beestachtige activiteiten zijn te vinden in de saloon, waar een drankje kan worden genuttigd en kan worden gepokerd of geblackjackt.

Red Dead Redemption verschijnt op 21 mei voor Xbox 360 en PlayStation 3 en vertelt het verhaal van John Marston, een cowboy in ruste die door The Bureau, de voorloper van de FBI, wordt gedwongen om zijn oude gangmaatjes in te rekenen. Dit brengt hem op een avontuur door één grote spelwereld die uitstrekt van het beboste noorden van Amerika tot over de Mexicaanse grens.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou