Nieuws
Fortnite

Trailer en meer details voor Fortnite: Battle Royale op mobiel

Klaar om Victory Royale te scoren op iPhone?

Geschreven door Bob van der Laan op
Epic Games heeft een trailer uitgebracht voor de mobiele versie van Fortnite: Battle Royale.

Afgelopen vrijdag maakte Epic bekend dat de Battle Royale-modus van Fortnite naar mobiele apparaten komt.De mobiele versie van Fortnite wordt hetzelfde spel als op andere platforms, met dezelfde updates. De progressie van spelers wordt over alle platforms geregistreerd. Epic Games wil op deze manier "meer mensen bereiken en het gemakkelijker maken voor vrienden om samen te spelen".

Via een FAQ op Reddit laat Epic weten de mobiele versie eerst zal lanceren op iOS waar in de maanden daarop een Android-versie volgt. Fans met iOS-toestellen kunnen zich nu via de site inschrijven voor het uitnodigingsevenement van Fortnite: Battle Royale. Bij een uitnodiging worden meerdere codes geleverd die aan vrienden gegeven kunnen worden om samen te spelen.

Eerder maakte Epic al bekend dat spelers kunnen samenwerken met gamers in het spel op pc, Mac en PlayStation 4. De ontwikkelaar laat nu weten dat mobiele spelers het alleen tegen elkaar op zullen nemen, behalve wanneer zij een squad joinen met spelers p[ Xbox One, PS4 of pc. Verder wordt bekendgemaakt dat de Save the World-modus niet naar mobiele apparaten gaat komen omdat deze te intensief is voor het platform en dat ondersteuning voor Bluetooth-controllers op een later moment komt. Tevens komt voice chat ook pas later in de mobiele versie van Fortnite: Battle Royale.

Bron: Epic Games

Dit artikel delen:

Lees meer

PUBG-update tegen cheaten weer ongedaan gemaakt door crashes Jeff Goldblum helpt een handje in Jurassic World Evolution
0

Reacties op: Trailer en meer details voor Fortnite: Battle Royale op mobiel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.