Trackmania Nations krijgt remake op pc

Trackmania Nations krijgt remake op pc

Ubisoft heeft een remake van Trackmania Nations voor pc aangekondigd.

De remake heet simpelweg Trackmania en komt op 5 mei uit. De game werd gisteren aangekondigd tijdens de Trackmania Grand League-finale in Lyon, Frankrijk, en wordt ontwikkeld door Ubisoft Nadeo.

De nieuwe Trackmania moet volgens het bedrijf "makkelijk te leren, maar moeilijk te beheersen gameplay bieden met een fris uiterlijk en een creatieve insteek".

De game krijgt een campagne gebaseerd op seizoenen, alsmede een dagelijkse trackselectie. Natuurlijk kunnen spelers hun eigen tracks maken en delen. Daarbij moet de game de franchise nog populairder maken in de e-sport-scene, dankzij in-game competities en internationale open leagues.

Hieronder zijn de eerste screenshots te zien, en hier is de officiële website te bezoeken. Het is niet bekend of de game uiteindelijk ook naar consoles komt.

Trackmania
Trackmania
Trackmania

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Trackmania Turbo is nog steeds top! Zeker in VR! Jammer dat niet alle levels in VR te spelen zijn, maar het smaakte naar meer! Misschien komt deze ook met VR levels, zeker een aanrader!

0
test

Trackmania Nations was met name populair omdat het gratis was. Ik heb mezelf er aardig wat uren mee vermaakt. Ook heb ik bijna alle anderere Trackmania-games, maar daar heb ik aanzienlijk minder uren in zitten. Ik hoop dat deze remake ook weer gratis wordt, en zodoende veel spelers weet binnen te halen.

0

Aanbevolen voor jou