Nieuws
Disney Dreamlight Valley

Toy Story-rijk komt op 6 december naar Disney Dreamlight Valley

Ravotten met Woody en Buzz

Geschreven door Michel Musters op
Het Toy Story-rijk wordt op 6 december aan Disney Dreamlight Valley toegevoegd.

Dat is via social media aangekondigd. In september werd het Toy Story-rijk voor de game al getoond tijdens de Disney & Marvel Games Showcase, maar nu is er daadwerkelijk een releasedatum bekend. Het betreft de tweede grote content-update voor Dreamlight Valley nadat in september Scars Kingdom werd toegevoegd.

Spelers kunnen in ieder geval de slaapkamer van Andy uit de Toy Story-films verkennen en ook met Woody en Buzz samenwerken. Daarnaast wordt er gehint naar cosmetische items gebaseerd op de franchise, maar precieze details moeten nog bekendgemaakt worden. Hieronder is nog eens de trailer uit de Games Showcase te bekijken.

In het free-to-play Disney Dreamlight Valley doen spelers met een eigen avatar een dorpje aan dat vernietigd is door een mysterieuze gebeurtenis genaamd The Forgetting. Spelers moeten dit dorpje weer naar eigen smaak opbouwen en het mysterie achter deze gebeurtenis achterhalen. Ook worden er banden gecreëerd met diverse bekende Disney- en Pixar-personages. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

De kracht van de Emblem Rings in Fire Emblem Engage Review: Teufel Zola-gameheadset
0

Reacties op: Toy Story-rijk komt op 6 december naar Disney Dreamlight Valley

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.