Toy Soldiers HD wederom uitgesteld

Toy Soldiers HD wederom uitgesteld

Toy Soldiers HD is wederom uitgesteld. De nieuwe releasedatum is 21 oktober.

Dat hebben uitgever Accelerate Games en ontwikkelaar Signal Studios aangekondigd. Het spel stond in eerste instantie gepland voor een release op 9 september, maar werd begin deze maand al uitgesteld naar 30 september.

Ook dat blijkt nu echter niet haalbaar. Volgens de ontwikkelaar is er een probleem met de correcte weergave van leaderboards. Ook zijn er nog enkele andere kleine problemen die men wil oplossen voor de release. "We zijn er absoluut zeker van dat we op 21 oktober kunnen lanceren." De game komt uit op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam.

Toy Soldiers HD is een nieuwe versie van de in 2010 verschenen game. De graphics zijn verbeterd, alsmede het cameragebruik, het geluid in de game en diverse gameplayelementen. Ook bevat het spel alle uitgekomen downloadbare content.

De oorspronkelijke versie van Toy Soldiers vond gretig aftrek op Xbox Live Arcade - het spel werd tijdens de 2011 D.I.C.E.-awards genomineerd als beste simulatiegame van het jaar. Spelers besturen één van de twee legers in verschillende locaties zoals de bibliotheek en een slaapkamer. De game kan zowel strategisch vanaf bovenaf gespeeld worden, als in een eerstepersoonsperspectief op het slagveld zelf.

Hieronder is eerder verschenen gameplay van het spel te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

wow wat een k*t spel XD Sorry maar dit is toch gewoon heel slecht? Geen overzicht, lelijk, beperkte view, je zit er te dicht op. Het zou veel beter werken als een topdown tower defends. De optie om zelf te schieten kan je er in houden maar laat de turrets zelf ook schieten. En omdat turrents zelf ook schieten kan je de waves intenser maken.

0

Aanbevolen voor jou