Tower defence-game Savage Moon komt naar de PSP | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De laatste paar maanden heeft het personeel van FluffyLogic in een ondergrondse bunker gewerkt aan een mobiele versie van de game Savage Moon: The Hera Campaign", aldus de ontwikkelaar.

Nieuw en verbeterd

De PSP-versie krijgt nieuwe wapens, twee nieuwe soorten insecten, twintig nieuwe manen, een nieuwe interface en nieuwe gameplay. FluffyLogic: "We stellen nieuwe technologie beschikbaar voor de Hera Campaign, met als hoogtepunt de sniper tower: een dodelijk nieuwe aanvalstoren die de meest dodelijke vijand in zijn bereik zal aanvallen."

Daarnaast heeft de ontwikkelaar voor de PSP-versie de blocking towers gescheiden van de andere toren-technologie. Hierdoor kunnen deze torens gebruikt worden zonder dat ze een aanslag doen op de hoeveelheid aanvals- en verdedigingstorens die ingezet kunnen worden.

Wanneer het spel voor de PSP moet verschijnen en wat deze gaat kosten, is nog niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou