Toukiden Kiwami pre-orders ontvangen extra uitrusting personages | Gamer.nl

Toukiden Kiwami pre-orders ontvangen extra uitrusting personages | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Wie de game pre-ordert ontvangt een extra set uitrusting voor zijn personage, dat is vormgegeven naar de nieuwe personages Soma en Reki. Wie via CentreSoft een pre-order plaatst bij een onafhankelijke retailer krijgt daar de zes armor van Toukidens oorspronkelijke Slayers bij. Wie via PlayStation Network of ShopTo.net pre-ordert krijg twee sets armor: de handschoenen op onderstaande afbeelding en het master Chthonian Fiend.

Er is een speciale editie verkrijgbaar genaamd de Treasure Box. Deze bevat een Tenko-poppetje, een cd met soundtracks en bonustracks, downloadbare onderdelen van de oorspronkelijke Slayers en onder meer striptekeningen van de Japanse illustrator Hidari.

De game komt op 27 maart uit op PlayStation 4 en Vita.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou