Total War: Warhammer verschijnt 28 april | Gamer.nl

Total War: Warhammer verschijnt 28 april | Gamer.nl

De releasedatum van Total War: Warhammer is 28 april 2016. Dat onthult ontwikkelaar Creative Assembly. Uitgever Sega onthult ook pre-order-dlc en twee speciale edities van het spel.

De Chaos Warriors Race Pack is gratis voor wie Total War: Warhammer pre-ordert. In dit dlc-pakket zit het Chaos Warriors-ras met drie speelbare Legendary Lords en verscheidene andere unieke eenheden.

High King Edition
Ook onthult Creative A embly een fysieke High King Edition en een Limited Edition. De High King Edition bevat een ring, een hanger en een drinkbeker in de vorm van een hoorn.

Verder bevat deze editie een kaart op canvas, een artbook, het voorgenoemde Chaos Warriors Race Pack en een 'Insider Guide'. Dit alles zit in een metalen doosje. De Limited Edition zit ook in een metalen doosje en bevat alleen de Insider Guide.

Total War: Warhammer is een combinatie van de real time strategy-spellen van Total War en Warhammer. Het spel speelt zich af in het fantasy-universum van Warhammer. Spelers kunnen als verschillende ra en spelen, met elk hun eigen voordelen en vaardigheden.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou