Total War: Three Kingdoms krijgt volgende week 'Blood Effects Pack'

Total War: Three Kingdoms krijgt volgende week 'Blood Effects Pack'

Vanaf 27 juni is 'The Reigh of Blood Effects Pack' voor Total War: Three Kingdoms beschikbaar.

De dlc voor de pc-game kost 2,99 euro en voegt allerlei gore en andere gewelddadige effecten toe aan de game, waaronder afgehakte ledematen, afgehakte hoofden en andere details. In onderstaande trailer is te zien hoe dat er uit ziet. De dlc werkt zowel voor de Campaign als de Battle-modus.

Total War: Three Kingdoms speelt zich af in 190 na Christus in China. Zoals de titel al aangeeft was dit de periode van Drie Koninkrijken. Er waren drie koningen die bloedbad na bloedbad aanrichtten.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Waarom zit zoiets al niet optioneel in het speel. Toch weer even extra cashen.

0
test

@Fappert dit voegen ze de afgelopen Total War delen elke keer toe als betaalde dlc. De cash grab is overduidelijk.

0
test

@Fappert Behalve cash grab, zou het ook kunnen zijn dat door het initieel niet toevoegen ze een lagere PEGI rating krijgen

0
test

EdwinS zit op het juiste spoor. De aparte Blood-dlc is om de PEGI-rating laag te houden: https://www.eurogamer.net/articles/2013-11-01-why-total-war-rome-2-blood-and-gore-is-dlc De bloedeffecten mogen ze niet als gratis dlc aanbieden, zonder dat die rating omhoog gaat. CA heeft vervolgens van de nood een deugd gemaakt en er wat meer werk in gestopt qua animatie, effecten en geluid. De prijs/kwaliteitverhouding is niet geweldig, maar ik begrijp wel dat ze het zo doen.

0
test

Wat ik mij vooral afvraag, waar is de review. Heb ik deze gemist? Total War: Three Kingsdoms is voor mij in ieder geval game of the year.

0
test

@Krytuun Die heb je niet gemist! Ik ben er druk mee bezig, maar de afgelopen weken heb ik persoonlijk verschrikkelijk weinig tijd gehad.

0
test

@Swieb Ik kijk er naar uit! Als welke faction ben je begonnen? Ik moest met Wu starten, 224 turns and counting.

0

Aanbevolen voor jou