Total War: Rome 2 - Empire Edition komt 16 september | Gamer.nl

Total War: Rome 2 - Empire Edition komt 16 september | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De Empire Edition van de real time strategygame bevat de nieuwe, gratis dlc Imperator Augustus, dat meer content toevoegt. Ook zitten er wat kleine aanpa ingen in voor o.a. het politieke systeem, gevechten en bouwen. Daarnaast heeft de Empire Edition Twitch-integratie en aanraakbesturing. Voor mensen die Total War: Rome 2 al hebben, is de Empire Edition gratis.

Total War: Rome 2 kwam bijna precies een jaar geleden uit voor de pc en Mac. De game was de opvolger van Rome: Total War uit 2004. Het is inmiddels de achtste game uit de Total War-serie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou