Nieuws
Torment Tides of Numenera

Torment: Tides of Numenera wederom uitgesteld

Naar 2017

Geschreven door Aida . op

De pc-game Torment: Tides of Numenera is opnieuw uitgesteld. Dit laat ontwikkelaar inXile weten. De game moet volgend jaar verschijnen. Oorspronkelijk zou de titel in 2015 uitkomen, maar dit werd niet gehaald. De release van de game werd uitgesteld naar 2016. Nu blijkt dat ook deze releasedatum niet wordt gehaald. 

Ontwikkelaar inXile laat het uitstel weten via een update op de Kickstarter-pagina. De releaseperiode die de maker nu in het oog houdt, is begin 2017. De content van de game is volgens de ontwikkelaar compleet, wat betekent dat het spel van begin tot eind speelbaar is. Toch wil het team het spel verbeteren door onder andere extra missies toe te voegen.

Daarnaast willen ze een professioneel lokalisatieteam naar de tekst in het spel laten kijken. De game bevat namelijk meer dan één miljoen woorden. “We werken samen met een bepaalde uitgever die ons op dit gebied gaat helpen. Maar wie is deze uitgever? We kunnen er op dit moment nog niets over zeggen, maar jullie horen er snel meer over.”

Ter compensatie stelt inXile de bèta voor de game beschikbaar voor iedereen die de Kickstarter-campagne heeft gesteund. Deze bèta was oorspronkelijk alleen beschikbaar voor mensen die een bepaald bedrag doneerden. 

Bron: Kickstarter

Dit artikel delen:

Lees meer

EA geeft informatie vrij over Star Wars Battlefront Bespin-uitbreiding Detroit: Become Human aanwezig op E3 2016
0

Reacties op: Torment: Tides of Numenera wederom uitgesteld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.