Torment: Tides of Numenera uitgesteld naar 2016 | Gamer.nl

Torment: Tides of Numenera uitgesteld naar 2016 | Gamer.nl

Torment: Tides of Numenera is uitgesteld naar 2016. Dit laat de project manager van de game, Chris Keenan, weten op de Kickstarter-pagina van het spel.

“Omdat we een bepaalde kwaliteit willen behalen, kiezen we ervoor om de laatste dingen niet af te raffelen alleen omdat we het spel zo snel mogelijk uit willen geven”, zegt Keenan. “In plaats daarvan gaan we onze tijd nemen om Torment: Tides of Numenera zo goed mogelijk te maken, wat betekent dat we een release in 2016 hebben gepland.”

De bèta voor het spel moet wel dit jaar nog uitkomen. “We beloven iedereen op de hoogte te houden van de bèta-release in de volgende updates, want we hebben alle intentie om de bèta dit jaar vrij te geven”.

Keenan geeft daarnaast aan dat hij de taak van Kevin Saunders als projectleider overneemt. “Ik ben trots op het project dat ik achterlaat in bekwame handen en hoewel ik niet weet wat ik hierna ga doen, kijk ik uit naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden”, schrijft Saunders.

Torment: Tides of Numenera is een rpg waarin het verhaal en de interactie tu en de personages en de wereld centraal staat. De game werd gefinancierd middels een Kickstarter-campagne in maart 2013. Het Kickstarter-doel werd binnen zes uur behaald en haalde in totaal een bedrag van ruim 4 miljoen dollar op. Begin oktober werden beelden vrijgegeven van de alpha gameplay.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou