Nieuws
Torment Tides of Numenera

Torment: Tides of Numenera nu in Early Access

Game was vorige week al beschikbaar voor backers

Geschreven door Michel Musters op

De rpg Torment: Tides of Numenera is vanaf nu te koop via Steam Early Access. Hoewel de game nog doorontwikkeld wordt, is het spel voor iedereen al speelbaar.

De Early Access-versie bevat ongeveer tien uur aan gameplay, ongeveer één vijfde van het complete spel. Ontwikkelaar inXile waarschuwt daarbij dat bugs tegenkomen onvermijdelijk is. 


De Early Access-versie kwam vorige week al beschikbaar voor mensen die de game via Kickstarter hebben gefinancierd. Torment: Tides of Numenera is een rpg waarin het verhaal en de interactie tussen de personages en de wereld centraal staat. De game werd gefinancierd middels een Kickstarter-campagne in 2013. Het Kickstarter-doel werd binnen zes uur behaald en haalde in totaal een bedrag van ruim 4 miljoen dollar op.

De game kost 44,99 euro op Steam.

Bron: Steam

Dit artikel delen:

Lees meer

Blade and Soul heeft een miljoen spelers binnen week na release Insomniac werkt aan nieuwe game, toont teaser
2

Reacties op: Torment: Tides of Numenera nu in Early Access

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • geert1

  • 27 januari 2016 12:00
  De eerste recensies laten weten dat de wereld en het verhaal tof zijn, en dat er veel goede dialogen inzitten. Er is nog wel veel werk aan de winkel op het gebied van bugs, performance, het vechtsysteem en de balans, maar daar is het Early Access voor. Zoals altijd wacht ik op de final release (of nog een paar patches daarna) voor de optimale ervaring.

  Dit spel komt van de mensen van Wasteland 2, en achteraf baal ik een beetje dat ik dat spel gespeeld heb voordat de Director's Cut uit was. Het is erg irritant dat we tegenwoordig moeten nadenken over wanneer een spel echt af is; de optimale speelervaring is er soms pas een jaar na de eerste release. Laten we hopen dat Tides of Numenera gewoon direct bij release echt afgewerkt is, of in elk geval snel daarna.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Baukereg

  • 27 januari 2016 17:00
  @geert1 Yup, ik vind dit absoluut geen game om in early access te spelen. Misschien dat ze nog budget te kort komen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.