Nieuws
Torment Tides of Numenera

Torment: Tides of Numenera-bèta start later deze maand

In de week van 17 januari

Geschreven door Aida . op

De bèta voor de game Torment: Tides of Numenera start in de week van 17 januari. Dit laten ontwikkelaar inXile Entertainment en Brian Fargo weten op Kickstarter. 

Mensen die het Kickstarter-project met minimaal 75 dollar hebben gesteund, krijgen toegang tot deze bèta. De Early Access-versie van het spel op Steam is voor iedereen beschikbaar op 26 januari. 

“De bèta start gelijk aan het begin van het spel en is best lang voor een bèta”, zegt Fargo. “De bèta omvat de eerste scenes (die je misschien al hebt gezien in de alpha) en daarnaast het grootste gedeelte van Sagus Cliffs, de eerste grote locatie in de game.”

Gehoopt wordt dat de feedback van de bèta en Early Access kan worden gebruikt om de uiteindelijke versie van het spel te optimaliseren. “Tijdens de alpha kregen we directe feedback over het spel. Het bleek een perfecte manier voor ons om feedback te verzamelen”, aldus Fargo. Een specifieke dag in de week van 17 januari is nog niet bevestigd. Meer informatie komt binnenkort beschikbaar. 

Torment: Tides of Numenera is een rpg waarin het verhaal en de interactie tussen de personages en de wereld centraal staat. De game werd gefinancierd middels een Kickstarter-campagne in 2013. Het Kickstarter-doel werd binnen zes uur behaald en haalde in totaal een bedrag van ruim 4 miljoen dollar op.

Bron: Kickstarter

Dit artikel delen:

Lees meer

Hideo Kojima krijgt plek in de AIAS Hall of Fame Systeemeisen pc-versie Rise of the Tomb Raider bekend
0

Reacties op: Torment: Tides of Numenera-bèta start later deze maand

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.