De game komt uit als onderdeel van de Xbox Live House Party, een periode van vijf weken waarin bekende Xbox Live-titels worden uitgebracht. Dit evenement wordt op 16 februari afgetrapt met Hard Corps: Uprising. Deze prequel van Contra: Uprising is de eerste game in de serie zonder 'Contra' in de titel. Net als andere games in de Contra-franchise is Hard Corps een tweedimensionale side-scrolling shooter. Deze game kost net als Torchlight 1200 Microsoft-punten.

Op 23 februari komt vervolgens de puzzelgame Bejeweled Blitz uit voor 800 Microsoft-punten, ongeveer 9,60 euro. Op 2 maart volgt Beyond Good & Evil HD. Dit is een HD-remake van Beyond Good & Evil die in 2003 uitkwam voor GameCube, PlayStation 2, Xbox en PC. Deze game gaat over de virtuele toonbank voor 800 Microsoft-punten.

Full House Poker sluit de Xbox Live House Party af op 16 maart. Deze game draait om de pokervariant Texas Hold'em en bevat een online multiplayermodus. Speciaal voor dit spel worden er regelmatig online pokertoernooien georganiseerd die de naam Texas Heat dragen. Full House Poker kost 800 punten.