Torchlight II krijgt mogelijk coöp voor 8 spelers | Gamer.nl

Torchlight II krijgt mogelijk coöp voor 8 spelers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We weten nog niet zeker wat het geschikte aantal is voor de coöperatieve modus. Op kantoor spelen we het nu met maximaal vier spelers maar er is een constante discu ie gaande over welk getal het beste is. Waarschijnlijk ligt het tu en de vier en acht spelers", zegt Schaefer in het interview.

Naast de coöperatieve modus is Runic ook bezig met een player-versus-playeroptie. "We willen niet te veel tijd in de één-tegen-één optie steken. We willen gewoon een modus hebben waarin vrienden het tegen mekaar op kunnen nemen en zodat ze kunnen zien wie het beste van de twee is", laat Schaefer weten.

Consoleversie

Torchlight II is het vervolg op Torchlight en zet de actievolle gameplay voort, die spelers vele wapens, uitrusting en andere voorwerpen als beloning geeft. Zij moeten zich door vele kerkers en andere gevaarlijke plekken heenworstelen om uiteindelijk het verhaal tot een goed eind te brengen. Eerder deze week bekend dat het eerste deel naar Xbox Live Arcade komt, als onderdeel van de promotionele actie genaamd Xbox Live Arcade House Party.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou