Torchlight II aangekondigd, krijgt online coöp | Gamer.nl

Torchlight II aangekondigd, krijgt online coöp | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verdere toevoegingen zijn een extra kla e, mogelijkheden om je personages naar eigen voorkeur aan te pa en, een grotere spelwereld en een verbeterde gebruikersinterface. Daarnaast keert de 'retirement'-optie terug, die spelers de mogelijkheid biedt hun personages vanaf een bepaald punt met pensioen te sturen, en hun kwaliteiten door te geven aan een nieuw personage. Ook de dierlijke metgezellen en willekeurig gegenereerde dungeons maken weer hun opwachting.

In het eerste deel nemen spelers de controle over één van de drie beschikbare kla en. Vergelijkbaar met Diablo, moeten zij zich door hordes aan vijanden heenworstelen om dieper door te dringen tot de kern van het kwaad dat het stadje Torchlight bedreigt. Een multiplayeroptie was echter afwezig.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou